2011. április 18., hétfő

Változás


A változás idejét éled, tudatosságod egyre magasabb fokára lépsz. De ahhoz, hogy a következő lépcsőfokot is meglépd, hinned kell a szeretet erejében. Az előrejutás kulcsát pedig magadban kell meglelned, csak önmagad fénye világíthatja meg utadat. De nem vagy egyedül, Én itt vagyok Veled és segítek!

Szívedben egyre nagyobb késztetést érzel, hogy ledobd béklyóid és kiteljesedj Szeretetem által. Hát ne állj ellen a hívásnak. Figyelj még jobban, hogy mit súg Neked a Szent Szív. Én folyamatosan jeleket küldök Feléd, de az ezekben rejlő üzeneteket Neked kell meghallanod. Légy figyelmes, ezek az üzenetek ott lehetnek mindenhol; lehet, hogy egy dal, vagy éppen egy film, vagy akár a következő telefonbeszélgetésed rejti magában az üzenetet, mely fejlődésed következő fokának kulcsa. Ne lankadjon figyelmed, légy egyre tudatosabb. Tudatosabb lelked és szíved rezgése által.

Ugyanakkor a változás természetes velejárója az elengedés. Ahhoz, hogy átéld a vágyott újat, el kell engedned eddigi életed rossz berögződésit. Engedd, hogy a régi minták helyét a fény váltsa fel. Hisz a születés, az elmúlás és az újraszületés egy természetes körforgás, melynek Te is a részese vagy. Sosem lehet késő a régi dolgok levedlése és a változásban való újjászületés. Ezt a változást pedig ünnepelni kell. Engedd, hogy a Szeretetem az újdonság erejével átjárjon és gyönyörködtessen.

Aki le tudja zárni életének régmúlt bántódásait, rossz berögzült mintáit; aki megőrzi életében a szeretet „kincsét”; aki megtanul a Szent Szív sugallataira hallgatni; aki megtalálja a Hozzám vezető utat, az egy minden eddiginél tisztább és igazabb megtapasztalás részese lehet.
A Szent Egységbe történő visszatérés részese. - Jézus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése