2011. április 27., szerda

Taygeta fényküldöttei


A Plejádok egy gyönyörű fényes csillaghalmaz, melyet, ha feltekintesz a csillagos égboltra, akár szabad szemmel is megláthatsz. Nem tudod eltéveszteni, hiszen ha meglátod, érzed szívedben megmozdul valami, érzed valami láthatatlan erő húz hozzájuk… úgy érzed mintha valami közöd lenne ezekhez a ragyogó fényekhez, mintha ismernéd az ismeretlent. A csillaghalmaz legfényesebben szikrázó csillaga az Alcyon, melyet további nyolc ragyogó csillag vesz körül, közöttük Taygeta csillaga… Mindegyik csillagon fénylények élnek, akik között úgy, ahogy nálunk embereknél, fényküldöttek is munkálkodnak… és most ők, Taygeta fényküldöttei szólnak hozzátok…

.   .   .
Mi kezdetektől fogva jelen vagyunk életetekben, figyelünk Benneteket és segítünk nektek… Régóta figyelünk, így tudjuk mikor mire van szükségetek. Tudjuk min mentek most keresztül, hiszen egy hasonló átlényegülésen már mi is túljutottunk. Mi is bejártuk a fejlődés útját, és már részünk volt a felemelkedésben. Fájdalmainkat, és a Bennünk lakozó mélységeket átadtuk a fény hatalmának, ami rátok is vár… tapasztalataink által méltó tanítóitok lettünk, és így segíthetünk, hogy a bennetek lakozó mélységeket a fény váltsa fel… a fénybe emelünk Titeket, hogy egy magasabb tudatosságra tegyetek szert.

Minden csillag más- és más mintát képvisel, mindegyik a maga módján, meghatározott problémakörökben tud Nektek segíteni. Mi megtapasztaltuk a karmikus múlt legmélyebb fájdalmait, megtanultuk, mit is jelent a karma szorítása. Majd mindezt a fénybe emeltük. Tudjuk, milyen amikor a múlt történései meghatározzák jelenünket, amikor a régmúlt hibái visszhangoznak a jelen pillanataiban… de azt is tudjuk, milyen mindezt feloldani. Megtanultuk, hogyan győzhetjük le az előző életek blokkjait a fény által. Megtanultuk meggyógyítani a lélek évszázados sebeit, befoltozni lelkünkön tátongó lyukakat… és visszanyerni „fény lényünket”.

Erre kínálunk, hát gyógyírt. Ez az egyik módszerünk, mellyel megtisztíthatod lényed a közelgő energiák befogadására. Nem szeretnénk, hogy a múlt blokkjai megakadályozzák lényetek kifejlődését, és hogy azzá válj, aki vagy… és beteljesítsd feladatod. Igen, mindannyian önszántatokból vagytok jelen a Földön, ki-ki a saját feladatával. A blokkok oldásával megnyílik testetek a tudás felé, és a tudás újbóli aktivizálása vezet el szívetek megnyílásához, és a magasabb dimenziókba.

Az idők során egyre inkább eltávolodtatok a Szív otthonától… az együttérzést a sajnálat, megvetés, kirekesztés váltotta fel, a szerelmet a függőség, s a spiritualitást, mely igaz lényetek része, felváltotta a vallás, egy intézmény, mely eltakarta szemetek elől az igazságot.
 Pedig Ti emberek vagytok ennek az egész átalakulásnak a kulcsa, fontosabb szerepet töltötök be mint gondolnátok… nélkületek a mi fejlődésünk is csupán meddő vágy.. ezért is mi mindent megteszünk, hogy felébredjetek és betöltsétek „igaz” feladatotokat…
.   .   .
(folytatása következik .. XD)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése