2011. április 13., szerda

Első üzenet


A hála ott van mindegyikünkben, hiszen a hála nem más, mint egy ösztönös sejtelem, mely örök időktől fogva szívünkben lakozik. Ám sajnos sokan alábecsüljük a benne rejlő erőt, pedig a hála átélése lelkünk kitárulkozása, a legmagasztosabb öröm átélése. A hála nem vár viszonzást, hogy miért!? Mert a hála maga a válasz, nem vár semmit, mert örömében már a legtöbbet megkapta, és nem vár semmit, mert többet kapott, mint amit várhatott.

A következő sorokat Jézus nem csak nekem, hanem mindannyiunknak üzeni:

„A hála által válhatsz nyitottá felém,
ez az érzés, mely kitárja szívedet felém.
Így hát arra biztatlak Benneteket, hogy éljétek át
a hála misztériumát!

A hála a Szent Szívben gyökeredzik,ezért van az, hogy ennek az érzésnek a gyakorlásával, egyszerre szívedet is tárogatod, ami egyet jelent szárnyaiddal. Ha a Szent Szív nyitva, szabadon szárnyalhatsz. Nincs, amit ne érhetnél el, mit a Tiszta Szív szül. A hála az imádság egy formája (mikor felém megnyílsz), és kulcs a bőség eléréséhez (mikor vágyaid beteljesednek).
Ha valamit szeretnétek, gondoljatok rá, érezzétek, lássátok, tapintsátok, érzékeljétek a belőle áradó energiát, majd köszönjétek meg, legyetek hálásak és mindezt árasszátok az Univerzumba, Atyátok felé. Egész szívetekkel nyilatkoztassátok ki, hisz ez az, mi kiváltja az Univerzum reakcióját, hogy szabadon szárnyalhassatok.
Egy feladattal szeretnélek megbízni titeket, és ne becsüljétek alá e gyakorlat jelentőségét, hisz éppen egyszerűségében rejlik ereje. Minden nap (legalább háromszor) próbáljátok átadni magatokat a hála misztériumának, éljétek át, váljatok eggyé vele! S szívetek kitárul előttem, drága Szeretteim!”

Mindezt, hogy ezek a sorok felkerülhettek ide, szeretném megköszönni Neked, Viki, hogy erőt öntöttél belém és nem hagytad, hogy eltántorodjak. Hálás vagyok Neked! És hálás a létnek, hogy Vagyok, aki Vagyok :)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése