2011. április 18., hétfő

Változás 2



Egy új világ van kitárulkozóban, és e folyamat utolsó szakaszaihoz érkeztetek most el. Egyre erőteljesebben érkezik életetekbe a Hívás, ami arra szólít fel, hogy térjetek vissza Isteni Valótokhoz. Lássátok meg a Bennetek lakozó Isteni Lényt, lássátok meg a szunnyadó erőt, minek szívetek ad otthont.

Ezt a hívást nem mindenki képes meghallani, hiszen nem vagytok egy tudati szinten. Aki nem hallja szavam, a régi világ béklyóiban ragad, míg Ti előttetek, kik látjátok és érzitek a jeleket, majdan kinyílik egy minden eddiginél magasztosabb világ kapuja. A folyamat előrehaladtával a „két világ” között húzódó vonal egyre mélyebb lesz. De ne legyetek könnyelműek, a régi világ nem adja oly könnyen magát. A berögződések vissza- visszatérnek majd és negédesen csábítanak a levetkőzött mintákhoz való visszatérésre. Ha a fejlődést választottad, ekkor erősítsd meg elhatározásodat, és emlékezz a Benned lakozó isteni erőre, mely mindenen képes felülemelkedni.

Tehát választani kell, meg kell hoznod egy határozott döntést, hogy számos emberrel együtt, a régi világ illúzióiba menekülsz-e, vagy pedig az új utat választod, a szeretet útját. Ezt a döntést nektek egyedül kell megtennetek.  Mi nem befolyásolhatunk, hiszen éppen az a lényeg, hogy szabad akaratodból hozd meg a döntésed. Azonban ez a tudatosság döntésed után sem csorbulhat, hiszen fejlődésetek során mindvégig ki kell állnotok az új világ mellett. És pedig az így nyert tudatosságnak ne a ráció parancsoljon, hanem az érzelem. A szív legyen az úr. Kapcsold össze a szíved tudatoddal, és meglátjátok isteni minőségeteket.

A cél tehát a Szent Egységben való feloldódás, de addig még hosszú az út..ahhoz, hogy ezt megtapasztaljátok először magatokban kell megtapasztanotok az egység érzését. Az egyensúly megszületésével pedig új távlatok nyílnak majd szemed előtt, és egyre közelebb kerülsz a vágyott beteljesedéshez.

Tartsatok ki, és legyetek erősek… ha pedig bármikor úgy éreznéd, hogy meginog alattad a szilárdnak hitt talaj, hát hunyd be a szemed és ismételd el a következő szavakat:

A fényt választom, Jézust választom. Jézushoz tartozom, én Őbenne élek… és Ő Bennem él…
- Jézus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése